Fotballavdelingen skal selge kvalitetssokker

Fotballavdelingen i Avaldsnes har inngått et samarbeid om å selge Salva produkter for å styrke inntektene. Salget starter allerede i denne uken og skal organiseres gjennom lagledere for de ulike lagene.

Fotballstyret i Avaldsnes har inngått avtale om å selge Salva produkter for å styrke inntektene til avdelingen for barn- og ungdom. Det er spillerne på lagene i fotballavdelingen som skal stå for salget, som starter allerede denne uken.

- Dette er en viktig avtale som vil gi klubben gode inntekter. Vi trenger penger både til drift, utstyr og anlegg. Ikke minst må vi skaffe kapital for å skifte ut kunstgraset på kunstgrasbanen. Derfor er det svært viktig at alle spillerne i barne-, ungdom- og senioravdelingen stiller positivt opp, sier Sverre Hebnes, i fotballstyret

Det er laglederne på hvert enkelt lag, som skal organisere salget av Salva-produktene. Disse skal hentes på idrettshuset allerede førstkommende tirsdag 27. november kl. 18.00.

Dugnadspakken består av 6 esker merino ullsokker av beste kvalitet, som er pakket i flotte esker. Pakkene fordeles så til hver enkelt utøver på de ulike fotballagene. Hver spiller skal selge 7 pakker til kr 250,- pr pakke, og salget skal være utført i løpet tidlig januar.

Flotte julegaver
- Vi starter allerede nå, for å få med oss salg inn mot jul. Salva-produktene er flotte julegaver. Klubben har gjort en samarbeidsavtale med Salva, og kommer til å kjøre to årlige runder med litt forskjellige produkter, sier Hebnes.

Salva består av flere produkter, blant annet sokker, truser, buffer, luer, håndklær. Mange idrettslag i Norge har gjort godedugnadsinntekter på salg av Salva produkter.

Avaldsnes skal først konsentrere seg om å selge to typer ullsokker – Troll-ullsokker for de eldre, og Kolsås-ullsokk til de yngre. Begge typene er strikket med beste merinoull fra Sør-Afrika. Sokken er myk og god og samtidig svært slitesterk. Sokkene egner seg godt som helårsprodukt.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift