Roar Vikvang ny A-lagstrener

Comeback for erfaren trener.

 

Vikvang ny A-lagstrener

Roar Vikvang (50) tar over etter Are Tronseth som A-lagstrener i Stjørdals-Blink Fotball.
– Jeg har jobbet en del med Are gjennom sesongen, og har også vært inne som vikartrener i et par kamper. Mitt håp var at Are og Blink skulle enige, for han har absolutt vært en god Blink-trener. Når de ikke kom til enighet om totalpakken måtte klubben se seg om etter andre alternativer, og for meg føles det nå veldig rett, sier Roar Vikvang.

Han er skikkelig motivert og det er med et lidenskapelig hjerte for klubben han nå blir hovedtrener for igjen.
– En fantastisk løsning for oss, sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink Fotball til S-N.no om at Roar Vikvang meldte seg klar og til tjeneste etter tre år borte fra Blink-benken.

Fredag skiltes Are Tronseth og Stjørdals-Blink i forhandlingene. Lørdag fikk Roar Vikvang spørsmålet og søndag sa han ja til å ta fatt som Blink-trener igjen. Tirsdag kveld møter han spillerstallen til spillermøte og trening.

– Jeg synes Blink har gjort mye bra i år, og spilt på et høyt nivå. Men så lyver aldri tabellen, og vi var et hårsbredd fra å rykke ned. Det gjør at vi må gjøre ting noe annerledes neste år, sier Vikvang til avisa. Det blir ingen dramatiske endringer. Are og jeg har temmelig lik fotballfilosofi, og det som blir gjort vet jeg er ting som også Are ville ha gjort.

– Spillergruppa er fantastisk fin. Det er flotte gutter som har gode ferdigheter. Nå handler det om å finjustere dette, sier Vikvang.

Roar Vikvang trente Stjørdals-Blink i sesongene fra 2011 til og med 2015.

-De årene formet meg som trener og det har jeg tatt med meg videre. Forskjellen er kanskje at jeg vet enda bedre hvordan jeg vil ha det nå, både på og utenfor banen. Jeg kommer til å være ærlig og tydelig på hva som må til, og jeg tror nok spillerne også har et ønske om å gjøre alt som må til.

Håvard Fuglem supplerer følgende til T-A:
-Roar setter ikke bare store krav til omgivelsene, men også direkte inn i Blink A-lag. Vi er meget fornøyd med å få Roar tilbake som trener.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift