God både på og utenfor banen

Fana IL Fotball vant fire klasser i Lagunen Fotballfest og var attpåtil en av flere strålende arrangørklubber.

Fotballsesongen ble på tradisjonelt vis avsluttet med Lagunen Fotballfest for lagene i Bergen og omegn. Ganske nøyaktig 130 lag fordelt på ti klasser var totalt påmeldt turneringen. Sammen med øvrige arrangørklubber hadde Fana IL Fotball utviklet turneringen i riktig retning med et tettere kampprogram fra start til slutt og to rykende ferske eliteklasser - J17 og G19. Dette resulterte i ti aktive dager på Nesttun, Kalandseid, Liland, Slåtthaug og Stavollen. Totalt 269 kamper ble avviklet relativt knirkefritt med en god ramme for alle involverte - spillere, trenere og dommere såvel som tilskuere.

Fana IL Fotball hadde på sedvanlig vis de fleste ungdomslagene påmeldt og flere av dem gjorde det skarpt resultatmessig. Best var imidlertidig G13, J15, G15, G16 og G19 som alle spilte seg til finale som forøvrig ble avviklet på eget kunstgress. G15 kom dessverre til kort mot Tertnes, mens øvrige lag kom seirende ut i sine klasser. Fire seire må allikevel ansees å være en godkjent avslutning på et langt fotballår.

Fana IL Fotball ønsker å takke Lagunen, andre samarbeidspartnere, øvrige arrangørklubber og alle de frivillige for at de gjorde årets turnering til et flott arrangement!

>> Spennende finaledag på Nesttun Idrettsplass
>> Kampoppsett for Lagunen Fotballfest 2018
>> Påmelding til Lagunen Fotballfest 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift