Ullevål 2 raknet etter pause

Ullevål 2 hang brukbart med Ready 2 i én time på Gressbanen tirsdag kveld, men den siste halvtimen røynet det på, og sluttresultatet endte til slutt med 8-2 (3-2) til hjemmelaget.

Det tok bare fire minutter før hjemmelaget tok ledelsen. Lars Thygesen plukket opp en andreball etter en langpasning, og med et godt skudd satt han 1-0 fra spiss vinkel. Ullevål hang brukbart med det første kvarteret, men det var Ready som hadde mest ball, og det var Ready som skapte det som var av farligheter. Hjemmelaget viste frem sine gode løft, og det var også gjennom et løft i bakrom 2-0 kom. Den tidligere Ullevål-spilleren Stian Lund tok ned en langball i Ullevåls felt, og på sitt andre touch satt han 2-0 inne ved stolpen alene med Casper Kamfjord i Ullevåls mål.

Halvveis i omgangen slo Ullevål tilbake ved Bendik Nordbrenden. Fint spill i forkant og en glimrende soloprestasjon førte han inn fra spiss vinkel, men når avslutningen satt opp i nett-taket var det lite keeper kunne gjøre med avslutningen. Ullevål reduserte dermed på sin første store sjanse i kampen. 3-1 til Ready kom ved Gisle Linberg etter halvtimen spilt. En Ullevål-spiller mistet ballen i fremføringen svært nærme eget mål, og det var dermed rett inn alene med keeper for Readys angrepsspiller. Til tross for at hjemmelaget var best, dro de ikke voldsomt fra i målprotokollen, og rett før pause kombinerte Kim Andresen og Christian Øiom fint på høyresiden. Øioms avslutning satt i lengste kryss, og da kunne lagene gå til pause på 3-2 til hjemmelaget.

Ullevål begynte forrykende de første fem minuttene av annen omgang, og skapte omtrent mer enn i hele første omgang. Først føste Bendik Nordbrenden en corner i tverrliggeren, før Wilhelm Teisner fikk en enorm sjanse etter en keeper-retur. Dessverre kom ballen for fort på og han rakk knapt nok å avslutte før keeper igjen fikk tak i ballen. Dessverre kontret Ready inn 4-2 etter fem minutter av annen omgang i en periode som var Ullevåls beste i kampen. Ullevål fortsatte det gode spillet i en periode, men da Johan Tryving satt et frislag nede ved stolperoten etter 65 minutter gikk luften ut av Ullevål-ballongen. Bare minutter senere fikk tidligere Ullevål-spiller Niklas Thon gå helt upresset fra egen halvdel mot et ryggende Ullevål-forsvar, og han banket inn 6-2 fra distanse. Like etter ble en ball i Ullevåls felt nærmest klarert i Peter Haug og inn til 7-2 ledelse. Gisle Linberg fastsatte til 8-2 alene med Casper Kamfjord etter et Ullevål balltap på egen halvdel.

Ullevål hang godkjent med den første timen, men ballongen gikk dessverre for raskt ut av gjestene fra Bergbanen. Det ble for mange balltap, for store avstander, og alt for mange kontringer mot.

 

Mål:

Bendik Nordbrenden

Christian Øiom

 

Målgivende:

Wilhelm Teisner

Kim Andresen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift