En brasiliansk julehilsen med stor takk til Avaldsnes

I en lenger julehilsen til Avaldsnes, takker foreldrene til Andreia og Luana, idrettslaget for oppholdet og magiske dager på Karmøy i sommer. Her ser vi foreldrene fremst i bildet, sammen med medlemmer i oldermannslauge,t som sponset turen til foreldrene, sammen med et par sponsorer.

Det er stort å kjenne mennesker med så store hjerter som dere i Avaldsnes. Vi finner ikke ord for å si takk til hver og en av dere, som gjorde det mulig for oss å oppleve Avaldsnes og Norge tidligere i år. Vi takker Gud for at han gav våre døtre anledning til å reise til Avaldsnes, for uten hans og deres styrke, hadde vi aldri fått anledning til å komme dit. Dere skal vite at vi savner hver enkelt av dere veldig mye.

Vi hadde 14 magiske dager på Karmøy og våre livs største opplevelser. Vi kommer aldri til å oppleve noe lignende igjen, takket være Avaldsnes og pensjonistene i 2. etasje på klubbhuset. Vi har hatt uforglemmelige dager og vil alltid ha minnene med oss i våre hjerter, så lenge vi lever.

Vi er nå tilbake i Brasil og forteller videre om de fantastiske opplevelsene vi fikk være med på. Om vennligheten, rausheten, forståelsen og hjertevarmen vi ble mottatt med. Dere var helt fantastiske, og det er den menneskelige varmen og takknemligheten som sitter sterkest igjen hos oss. Vi takker stort for gaven dere skjenket oss. Det var en sann fornøyelse å møte dere og landet deres. Vi er henrykte over at dere sponset oss, mottakelsen og møtet med hver og en. Alt var bare helt vidunderlig og som i en drøm.

Vi vil av hele våre hjerte ønske dere alle er riktig god og fredfull julefeiring. Klem til dere alle sammen. Må Gud velsigne dere og familiene deres.
Takk alle sammen

Hilsen
Sebastiaou (Andreias far), Maria Helena (Andreias mor),
Luciana (Luanas mor), Oswaldo (Luanas far)

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift