Hanne Marit Normann tildeles ærespris av NFF Oslo!

Hanne Marit mottok 24. November Kåre Seierstads Ærespris. Prisen er en utmerkelse NFF Oslo sin dommerkomite tildeler en dommer eller veileder som har gjort seg spesielt fortjent i forbindelse med oppfølging eller utvikling av dommere i Oslo Fotballkrets. Denne helgen mottok vår egen Hanne Marit Normann denne prisen.

Vår engasjerte dommer har dømt for kretsen i 6 år, 2 sesonger på 90-tallet samt de 4 siste sesongene. Hanne sitter i styret til NFF Oslo, og tidligere har hun bidratt for HuK fk som både styremedlem, lagleder og trener - nå er hun faglig veileder for ungdomsdommere i klubben. Hennes engasjement og innsats for å utvikle våre unge håpefulle innen dommergjerningen er ikke like synlig for alle, men den er desto viktigere for å ha et bredt utviklingstilbud til medlemmene. Utvikling og rekruttering av dommere styrker oss ikke bare økonomisk, men gir et flott tilbud til unge som også tør å ta et lederansvar på banen. Et aldri så lite leder-program her, altså :-)

Uansett; styret i HUK har tatt kontakt med Hanne Marit for å høre mer om hva hun bidrar med på kretsnivå og hva som motiverer henne i hennes innsats.

- I utgangspunktet er jeg en kretsdommer med samme ansvar og oppgaver som de øvrige ca 400 dommerne i NFF Oslo. Jeg har ingen formelle oppgaver eller mandat rundt dommerutvikling i kretsen, og overraskelsen var stor da mitt bilde kom på skjermen da prisen skulle deles ut. Det kom som lyn fra klar himmel, og jeg datt nesten av stolen. Tidligere prisvinnere har alle hatt spesifikke oppgaver knyttet til dommerutvikling i kretsen. Når det er sagt, er en av de viktigste drivkreftene i mitt liv nettopp det å bidra til andres utvikling.

Hun fortsetter:

​​- Å tilrettelegge, utdanne og pushe individer og grupper i riktig retning slik at man både tør og makter å gjøre den innsatsen det krever å utvikle seg og lykkes. Men selve jobben må man altså gjøre selv, og dermed eier man også sin egen suksess.

- Dette perspektivet har jeg med meg inn i alt jeg gjør, også i dommergjerningen. Jeg har coachet og mentorert dommere som har ønsket dette, spesielt de som enten er unge eller som er uerfarne. Vi har jobbet med selve dommergjerningen og også bedrevet mental trening. Jeg har vært med og arrangere samlinger og treninger for jentedommere, og jeg har satt opp dommertrio i treningskamper slik at vi får trent på nivåer vi ønsker å bli gode på. Jeg har ikke rapportert til noen, så at jeg skal bli hedret og sett for denne innsatsen er jeg ydmykt og himmelfallent takknemlig for. Aller mest takknemlig er jeg for å kunne være en god dommerkollega, sammen med mine kollegaer i miljøet.

Martin Hayes, Dommerkonsulent i NFF Oslo, forteller hvorfor Hanne Marit fikk denne æresprisen;

- Hanne Marit har vært vesentlig i bidraget med å ta vare på og utvikle unge dommere og spesielt da jentedommere. Hun har også vist stort engasjement for å ta med seg dommere fra egen klubb når det har vært hensiktsmessig noe som har gjort at de har fått mulighet til å utvikle seg gjennom sesongen. Samtidig har hun lagt ned stor innsats for egen utvikling og vært en bærebjelke og positiv bidragsyter til å bygge opp det flotte samholdet som våre kvinnelige dommere har i NFF Oslo.

Hanne Marit er en ressurs vi setter stor pris på og håper vi kan ha glede av i mange år fremover. GRATULERER med denne velfortjente utmerkelsen, og tusen takk for det du gjør for oss i HuK fk!

Hilsen styret i Huk

Våre treningssponsorer

Grasrotandelen

 
Støtt HUK - klikk logo

20% rabatt på maling og du støtter Huk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift