Hygge og kos før alvoret starter 3. januar

De to trenerne, Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal, hadde sin første og eneste trening med A-laget onsdag kveld. Etter trening ble det møte på klubbhuset, og treningsfri i hele desember.Det ble både trivelig, hyggelig og sosialt, da Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal, hadde sin første trening med A-lag herrer på Idrettssenteret onsdag kveld. Selv om det allerede er måned siden seriekampene tok slutt, har spillerne fortsatt å trene utover i november. Men i desember er det stopp, før oppkjøringen til 2019 sesongen starter allerede 3. januar.

Ingen fellestreninger i desember med andre ord, men spillerne skal selv holde formen ved like i julemåneden. Det må de nesten også, for det blir tøffe tak i oppstarten.
-Vi skal bruke januar til å legge grunnlaget for sesongen, sier trener Andreas Ulland Andersen, som benyttet anledningen til å bli kjent med A-lags gruppen i går kveld.

Nesten 30 spillere var med på treningen og møtet, som ble avholdt i klubbhusets 2. etasje, etterpå.
Her presenterte Andersen og assistenttrener Hindal, i korte trekk opplegget for sesongen, samt at spillerne fikk treffe på «det nye/gamle» støtteapparatet. Kvelden ble avsluttet med pizza og Champions League-kampen PSG-Liverpool.

A-laget er fortsatt på utkikk etter et par spillere til å forsterke laget.
– Vi har noen følere ute, så får vi se hvordan det går, avslutter Andersen. Både han og Mikal Hindal gleder seg til å komme i gang om ca. fire uker.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift