Langhus IL fotball - Nyttårscupen 4.- 6 januar 2019

Hei alle, tradisjonen tro gjennomfører Langhus IL fotball også i 2019 NYTTÅRSCUPEN, fotballcupen for barn og ungdom. I år har vi blinket ut helgen 4.-6 .januar hvor vi inviterer til fotballfest i Stil Arena og Langhushallen. I 2019 utarbeider vi et programblad for turneringen. Den vil inneholde informasjon om turneringen, velkomsthilsen, kampoppsett, regler etc. Og ikke minst - den vil inneholde annonser og/eller rabattkuponger. Vi håper at du / dere kan bistå oss med å kjøpe en annonse eller en rabattkupong, se vedlegg for priser på annonser.

I 2019 utarbeider vi et programblad for turneringen. Den vil inneholde informasjon om turneringen, velkomsthilsen, kampoppsett, regler etc. Og ikke minst - den vil inneholde annonser og/eller rabattkuponger. Vi håper at du / dere kan bistå oss med å kjøpe en annonse eller en rabattkupong, se vedlegg for priser på annonser.

Vi ønsker å selge navnet på selve cupen og ville vært svært takknemlig om noen «der ute» vil «kjøpe» CUP navnet for nyttårscupen. Vi skal finne en fornuftig pris og tror dette vil gi deg/ dere god markedsføring. Vi har også tre baner som det skal spilles på igjennom hele helgen; vi selger hver av banene for kun kr 5 000,-

En slik turnering sikrer Langhus IL fotball en bra økonomi og gjør oss istand til å skape idrettsglede og kameratskap for barn og ungdom.

Hva tilbyr vi?

- en breddeturnering for ca 1 200 spillere med lag fra Follo, Oslo og omegn. Totalt ca 1 800 gjester på besøk på Langhus denne helgen (vi gleder oss)

- God lokal presse dekning – ØB har hatt dobbel side i fm Nyttårscupen de siste tre årene

- positiv oppmerksomhet for egen bedrift ved å støtte opp om barn og ungdomsfotball på Langhus

- programbladene distribueres i et omfang på 1 800 i blader og disse deles ut til våre gjester under selve cupen, og sikrer deg en god markedsføring i nærmiljøet

- profilering av ditt firma på cupsiden, se link; https://langhusnyttarscup.cups.nu/

Vi trenger rask tilbakemelding og setter svarfrist til 08. desember. Det blir en rask og intens annonseperiode hvor vi håper at du kan finne rom for å kjøpe en annonse / rabbatkupong i programbladet.

Dersom det er spørsmål eller noen ønsker å komme i kontakt med programblad-komiteen, sendt e-post: aringro@online.no eller ring 920 36 495.

Hilsen, Arnt Inge Rolland / Langhus IL fotball

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 266489
Ubetalt antall: 150
Betalt beløp: 997790
Betalt antall: 523
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift