Sesongavslutning med heder og ære

17-åringen Sølve Svendsen, ble den store vinneren da A-lag herrer hadde sin sesongavslutning for 2018 sist uke. Her ble det delt ut en god del heder og ære.

Det ble delt ut en del heder og ære, da A-lag herrer hadde en laaaaaanng avslutning på 2018-sesongen sist lørdag. Spillerne startet tidlig på ettermiddagen med laserskyting i Haugesund, før moroa fortsatte med pizza og quiz på klubbhuset senere på ettermiddagen. Kvelden fortsatt med Eliteserie-avslutningen på storskjerm (FKH-Sart), mens det ble servert ribbe og pinnekjøtt.  Som sseg hør og bør, ble det en festlig avslutnings-markering av sesongen.

Det også delt ut en del heder og ære til spillerne. Einar Utvik jr stakk «som vanlig» av med pokalen som toppscorer. Det selv om han store deler av vårsesongen spilte midtstopper, og måtte stå over flere kamper i høst på grunn av skader.
17 år gamle Sølve Svendsen forsynte seg like godt med to pokaler, og ble med det «bankettens vinner». Først stakk han av med tittelen årets unge spiller, før han like godt etterpå ble kåret til årets spiller på A-laget. Flott gjort av unggutten, som er et lovende talent. Heder ble det også til Kristian Storesund, som ble tildelt innsatspokalen for 2018. Den fikk han blant annet for flest treninger og flest kamper.
Det ble et langt og hyggelig 12 timers skift for A-lags gutta, som nå skal ta ferie fra trening i desember, før oppkjøringen til neste sesong starter allerede 3. januar.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift