Spennende tid for ambisiøse 2005-spillere

Et meget godt opplegg er på trappene for ivrige 2005-spillere på Fana-akademiet G14.

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball. Fana-akademiet G14 er i så måte en viktig del av utviklingspyramiden til Fana IL Fotball.

>> Dette er Fana-akademiet

Som tidligere legges det opp til høy kvalitet på treningsfeltet og i oppfølgingen av enkeltsspillere. For å kunne optimalisere utviklingen for den enkelte spiller skal trenerne på Fana-akademiet være fremoverlent, faglig dyktig og interessert i spillerutvikling.

Rutinert trenerduo
Fana-akademiet G14 skal i 2019 trenes av Vidar Brekke og Harald Bakervik. Begge er nå tilbake i moderklubben etter henholdsvis et treneroppdrag på seniornivå og en pause fra fotballen. Begge har svært lang fartstid som trenere både i Fana IL Fotball og i andre klubber. Brekke og Bakervik har trent lag sammen tidligere, kjenner hverandre derfor godt og samarbeider også godt. Begge er dessuten flinke både med spillerutvikling og med å bygge lag.

I løpet av kort tid komplementeres trenerteamet av trenerveileder, analyseansvarlig og målvaktstrener på Fana-akademiet samt fysisk trener fra Fana Idrettslag.

Åpne treninger
Kommende uke legges det opp til åpne treninger på Nesttun Idrettsplass for spillere som vil bruke tid på egen utvikling og ha eierskap til denne i form av å trene mye, ha høy tilstedeværelse, teste egne grenser, samt er nysgjerrige og reflekterte.

  • Søndag 2. desember klokken 16:30 til 18:00.
  • Mandag 3. desember klokken 18:00 til 19:00.
  • Tirsdag 4. desember klokken 18:00 til 19:00.
  • Torsdag 6. desember klokken 18:30 til 20:00.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift