-Vi gleder oss til nye utfordringer sammen!

Trener Christian Qvist ok fornøyd med avdelingsoppsettet for 2019

Avdelingsoppsettet for de 6 avdelingene som utgjør Norsk Tipping-ligaen ble klart på lørdag. Follo FK havnet i avdeling 2 sammen med følgende lag:

Norild (Finnmark) Mjøndalen 2 (Buskerud), FK Tønsberg (Vestfold), Halsen (Vestfold), Ørn Horten (Vestfold), Frigg (Oslo), Ready (Oslo), Lyn (Oslo), Grei (Oslo), Vålerenga 2 (Oslo), Lokomotiv Oslo (Oslo), Ullern (Oslo), Drøbak/Frogn (Østfold)

Det betyr en avdeling som byr på kun èn langtur med fly, mot seks i årets sesong. Den turen blir imidlertid av det meget lange slaget da man tar turen til øst i Finnmark for å besøke Norild på deres hjemmebane Vadsø stadion. Ellers så blir det gjensyn med Ready, Ullern, Lokomotiv Oslo og DFI fra årets sesong, men også møter med klubber som sannsynligvis har tanker om å være med i toppen som Ørn Horten, Lyn og Vålerenga 2. Bortsett fra turen til Vadsø er alle bortekampene innenfor grei kjøreavstand noe som borger for god støtte fra Followers og andre Follo FK-venner.

Flere bookmakere og eksperter har allerde vært ute med odds på avdelingen og her kan du se hva f.eks Nettips skriver om vår avdeling.

Trener Christian Qvist er greit fornøyd med oppsettet, men mener det er en tøff sportslig avdeling med flere røffe motstandere:

Vi gleder oss til nye utfordringer sammen og ser veldig frem mot neste sesong. Dette er en tøff sportslig avdeling, noe som betyr mange spennende oppgjør som våre spillere kan lære masse av og forhåpentligvis ta nye steg.

Selve terminlisten blir satt på et senere tidspunkt.