Fotballskole onsdag 2. januar

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i januar.

Tid og sted
Onsdag 2. januar er det planleggingsdag på de fleste skoler i Bergen kommune. Da passer det perfekt med fotballskolen "Optimistisk Onsdag" på Nesttun Idrettsplass. Optimistisk Onsdag starter klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men dørene åpner for registrering klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra klokken 07:30 til klokken 16:30.

Alder
Tilbudet om påmelding til Optimistisk Onsdag gjelder alle barn som går i 1. til 7. klasse i skoleåret 2018/2019.

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Optimistisk Onsdag legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

NYHET! Servering av varm lunsj
Alle deltakerne får servert en herlig varm lunsj.

Kle deg etter været
Ledet av våre gode instruktører satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Det er derfor forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy. Deltakerne må være kledd etter været og har med skifteklær om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Pris
Prisen per spiller er 240 kroner for å delta på Optimistisk Onsdag. Dersom man ønsker å at deltakeren også skal være en del av tilsynsordningen fra klokken 07:30 til 16:30 koster dette 280 kroner.

Påmelding
Påmelding til Optimistisk Onsdag gjør du enkelt og greit på vår landingsside hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart.

Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da Optimistisk Onsdag har et begrenset antall plasser.

>> Påmelding til Optimistisk Onsdag

Kontaktperson for Optimistisk Onsdag
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift