Roy Gunnerød er klar som ny hovedtrener for G2004

Ambisjonene er å fortsette med å bygge opp et spillende lag som skal dominere kampene med en direkte spillestil. Angrep er beste forsvar!!

Det var en ære å bli spurt om å ta over Sola G2004. Kjenner til laget og noen enkelte spillere fra før og vet hvilken kvalitet som bor i de, samtidig vet jeg og hvilket potensiale som ligger til grunn hos denne gjengen. Min hovedoppgave blir å få til en god trenings hverdag og bygge på den relasjonelle dimensjonen slik at vi er best mulig forberedt til kommende sesong.

Jeg hadde min periode som aktiv spiller i Ørn-Horten frem til kneskader stoppet drømmen om videre utvikling. Tok så trenerkurs ved siden av studiene og har trent en del lag på Østlandet, samt noen på Vestlandet.

Startet og med golf da fotballen tok slutt, og siden jeg som person alltid gir 100%, ble jeg, etter mye hard jobbing, profesjonell spiller og etterhvert en trener som ble en del av trenerteamet til juniorlandslaget.

Da epoken som golftrener var slutt, tok jeg opp treneryrket i fotball igjen og har brukt mye av erfaringene fra golf i fotballen også, spesielt individuell utvikling.

Gleder meg virkelig til å ta fatt i denne oppgaven, og ser frem til første trening samt samarbeid med støtteapparat, Bjørn Petter Nordstrand og andre dyktige personer og trenere i Sola FK. Det sier påtroppende trener for G04 Roy Gunnerød.

Sola FK ser frem til å få Roy på laget og en spennende 2019 sesong.

Grasrotandelen

Info

Baneoversikt

Samarbeidspartnere

Sola Cup