OBOS og Sparebank 1 Skikarusell 2019

Flott premieutdeling og tusen takk til alle deltakere og frivillige - husk Terrengløpskarusellen som starter onsdag 24. april...

Full fart i aulaen under premieutdelingen - stolte barn fikk sine velfortjente premier og noen kjøpte en ekstra premie i kiosken også smiley

Vi gratulerer alle som de over 500 som har deltatt og en stor takk til alle frivillige som har stilt opp.

Årets utøver pris gikk Aurora for hennes meget gode resultater i blant annet hovedlandsrennet hvor hun ble nr 6. i sprint.

Årets motivasjonspris gikk til Erlend for han meget gode innsats over en lang tid og hans trenerrolle hvor han gir våre yngre løpere en ekstra motivasjon og er et flott forbilde

Årets comeback gikk til Mikael som endelig er tilbake i skisporet etter noen års fravær.

Stor grattis til alle

Hadde du ikke mulighet å hente premien på onsdagen, kan du hente den på DFI-kontoret fra tirsdag 26. mars.

I år har OBOS valgt å sponse Skikarusellen og Skigruppa takker for støtten

Alt om Sparebank 1 Skikarusellen