40 «mesterlige mestre»

Det ble en trivelig sesongavslutning for gutter 12-14 år, samt neste års jenter-14, på klubbhuset tirsdag kveld.

Disse om lag 40, deltok tirsdag kveld på «Mesternes Mester» på idrettssenteret på Avaldsnes.
Det var gutter for lagene 12-14 år, som hadde sesongavslutning, sammen med AIL/Kopervik jenter 14 år, som neste år skal samarbeide. Og aldri har vel innsatsen vært større fra guttene og jentene sin side – bare NRK manglet med sine kamera for å kåre de unge mesterne.

-Ja, det ble en artig liten sak, hvor innsatsen var stor. Konkurransen ble gjennomført i NRK-stil i fotballhallen, etterfulgt av grøt og premieutdeling i klubbhusets 2. etasje, sier lagleder Johan Stensen.

Gutter 12-14 år har denne sesongen trent sammen hele sesongen, og det var således naturlig med en samlet sesongavslutning. Når det gjelder jenter 13 år, har de hatt en fin sesong, men neste år blir det for lite jenter til å ha eget lag i Avaldsnes, derfor blir det samarbeid med Kopervik. Og hvilket lag, og hvem som kan smykke seg med tittelen «Mesternes Mester», er disse: Kristoffer Oa Eike, Iver Stranden, Mathias Hebnes, Andrea Sandanger Johansen og Ida Karin Jakobsen, sistnevnte fra Kopervik. Men uansett ble alle vinnere denne trivelige kvelden.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift