Tusen takk til fotballfamilien på Langhus

På vegne av G2008 ønsker vi å takke alle som hadde mulighet for avse brukte fotballsko. Skoene har nå kommet frem og som filmen viser (se vedlegg) er gleden stor hos mottakerne.

Neste forsendelse fra Langhus inneholder en rekke spillertrøyer og kortbukser som klubben har donert. Vi ser frem til at mange barn i Uganda nå også ikler seg burgunder, knytter på seg fotballsko og finner idrettsglede i fotballen.

Sammen har vi vist Fair Play i praksis, takk så langt!

ØB var forresten innom oss og de har skrevet en positiv artikkel om saken, se link; https://www.oblad.no/langhus-il-fotball/fotball/sport/langhus-il-fotball-vi-har-et-samfunnsansvar/s/5-68-532803?fbclid=IwAR09M3gWWBRDcxRScLSMei9-KMPgNkLiC2jpvbvUqCPQ_K-yTC_ooIi-iPk

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 308117
Ubetalt antall: 172