SKIJEGERN 2018-19 - nå i salg !

Byåsen IL O-avdeling arrangerer også i år Skijegern som er vinterens svar på turorientering. Opplev nye og sjeldne steder i Bymarka samtidig som dere får mange flotte skiturer. Les mer her...

Er nå i salg på Coop Xtra Ugla, Trondhjems Turistforening i Sandgata og Urmaker Asklund på Heimdal.

40 poster over hele Bymarka fåes kjøpt til kr. 200. Noen barnevennlige poster, mens andre er mer krevende. Dere får uansett et fint mål for turen og mulighet til å oppleve nye deler av Bymarka. Nytt i år er 8 "fjern-poster", 4 i området mellom Gjenvollhytta og Saksvikvollen, og 4 fra Langmyra sør for Vassfjellet skisenter.

Les mer på:
http://turorientering.no/byaasen/
http://www.facebook.com/groups/22670358857/

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift