-Alt va` kanskje itj likar` før!

Veteranduo sikrer seg sesongkort

Det er to Blink-karer med ballast som konkluderer med at fotballen nok har utviklet seg. Einar Arne Bekkavik og Olav Ulstad har begge hundrevis med A-lagskamper for Stjørdals-Blink Fotball.  Ulstad spilte på Blinks A-lag fra 1959 til 1976 mens Bekkavik bekledde en plass på midtbanen fra 1969 til 1985.

Nå har de en årrekke bak seg som bærebjelker i klubbens driftige veteranlaug. De fikk med seg noen kamper sammen på Blinks midtbane tidlig på 1970-tallet. De følger A-laget tett og tror begge at dagens mannskap er bedre enn utgavene duoen selv spilte på. Dette selv om Bekkavik fikk med seg flere sesonger på nest øverste nivå for klubben i sitt hjerte.

-Alt går mye fortere nå. Vi hadde bedre plass og tid når vi fikk ballen i føttene, fastslår Ulstad.

-Joda, det er vel slik, smiler Bekkavik lett motvillig.

De har begge tenkt å sikre seg sesongkort på Nye Blinkbanen i 2019 – hvor Blinks A-lag tar løs på ny sesong i Postnordligaen.  Denne sesongen kommer cup - og seriemestere til Nye Blinkbanen. Bryne - Moss - Hødd - Fredrikstad - det er bare 4 av 14 klubber i et knallsterkt heat hvor over halve avdelingen satser alt på å rykke opp. 

Vi fryser sesongkortprisene på 2018-nivå! Og det i en sesong hvor Postnordliga avd1 ser slik ut: BLINK, LEVANGER FK, ARENDAL, BRYNE, VIDAR, EGERSUNDS, SOLA, HØDD, BRATTVÅG, FREDRIKSTAD FK, MOSS FK, KVIK HALDEN, BYÅSEN, NARDO.

Sikre deg sesongkort her: https://www.deltager.no/Blink2019

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift