Adam er vår Uego-ambassadør

FGI er en klubb for fellesskapet - for store og små og for hele bydelen. Nå har vi også engasjert oss i Uego-prgrammet med vår egen Adam Dahl Assad i bresjen.

Å være uego er det motsatte av å være ego. Og for å unngå at det er for mange egoer er det startet en holdningskampanje som FGI nå er en del av. www.uego.no

I FGI er vi stolte over å ha åpent klubbhus i helgene. - Effekten med et åpent klubbhus tilbud gjør at barna og ungdommene knytter seg mer til klubben. Vi tilbyr forskjellige aktiviteter som playstation, premier league, håndballkamper og andre kjekke begivenheter. Dette er det ikke alle som har hjemme og da kan det være kjekt å kunne komme en plass å se /spille sammen., sier Adam . Det synes daglig leder Daniel Egge Roux er et supert tiltak av klubben.

Hva betyr det for deg å være ambassadør for en klubb som FGI?
- For meg betyr det å være en ambassadør veldig mye. Dette er en klubb med store verdier og flotte holdninger. Noe som er svært viktig for meg og noe jeg ønsker å være en del av.

Nå som Adam er blitt Uego-ambassadør for klubben vår er det ikke fritt for at han kjenner på varme følelser for FGI.

- Jeg føler at klubben har gitt meg mye opp gjennom årene og da var det riktig av meg å gi noe tilbake.

 

Hvor lenge har du vært tilknyttet FGI?
- FGI er barndomsklubben min og jeg har tilbrakt mye tid på Knudamyrå. – Jeg ble derfor veldig glad når jeg i ettertid også fikk anledning til å jobbe her. Jeg har spilt her siden jeg var 6 år og spiller riktignok for en annen klubb i dag. Men en ting er sikkert, og det er at man bytter aldri klubben i sitt hjerte - og for meg er det selvsagt FGI.

Hva er FGI`s viktigste kvalitet slik du ser det? 
FGI har mange store kvaliteter og gjøre en fabelaktig jobb for alle i bydelen. Men , skal jeg trekke frem en, må det være at klubben fokuserer mye på miljø og integrering. Noe jeg mener er veldig viktig dersom man skal lykkes som klubb.

Visjonen om en klubb for alle, sammen om en bedre bydel, sier det meste.

Hva slags fordeler tenker du at åpent klubbhus i helgene kan bety for barn og ungdom i bydelen?
- Flere klubbhus rundt om i Rogaland står for det meste tomt i helgene. Dette er synd når det likevel florerer med barn på banene. Et slikt tilbud vil kunne knytte bydelen tettere sammen.

Vi ønsker Adam lykke te med det videre arbeidet som Uego-ambassadør for FGI!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift