Barnekoordinator endelig på plass

Tommy Waaden tiltrer i januar 2019 rollen som klubbens barnekoordinator. I tillegg vil han også ha hovedtreneransvaret for klubbens G16-1 kommende sesong.

Som en del av kvalitetsklubbprosessen Våg FK for tiden er inne i, er det gledelig ved utgangen av 2018 å kunne presentere siste teambrikke i sportslig satsing fremover. Fra før av har vi på plass ungdomskoordinator (Tor Arne Richstad) og jentekoordinator (Esther M. Hansen), samt spillerutvikler for aldersgruppen 12-15 år, Joachim Eriksen. Nå kan vi også skilte med en kompetent trenerkoordinator for aldersgruppen 6-12 år.

Tommy har i løpet av 2018 gjort ferdig en masteroppgave i Sportsmanagement, og kommer fra 2019 av til å jobbe sivilt ved siden av rollen som både ungdomstrener for G16-1 og barnekoordinator i Våg FK. Han gleder seg til oppgaven, og vil i løpet av januar/februar kontakte/møte alle barnelagleldelsene våre, enten gjennom lagsmøter eller på trenerforum.

Barnekoordinator-rollen innebærer også fast representasjon i Sportslig utvalg, der han kommer til å fungere i team sammen med klubbens øvrige sportslige ledelse.

Tommy blir på nyåret å treffe på barnefotball@vagfk.no, men i mellomtiden har han reist hjem til Larvik for å feire jul sammen med familien.

Vi gleder oss til Tommy er i gang, og ønsker ham lykke til med den viktige jobben.

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift