A-laget signerer ny trener for 2019 sesongen

Håkon Moldeklev (24) tar over sjefstolen fra 1. januar, og ser frem til utfordringene som kommer. A-laget rykket som kjent opp en divisjon, og det er ikke tvil om at det blir en spennende sesong i 5. divisjon!

Håkon Moldeklev (24) tar over sjefstolen fra 1.januar, og ser frem til utfordringene som kommer. A-laget rykket som kjent opp en divisjon, og det er ikke tvil om at det blir en spennende sesong i 5.divisjon.

Motivasjonen er på topp:
- Det blir utrolig spennende og kjekt å ta over Mathopen som trener, forteller den unge, og noe uerfarne treneren.
- Jeg er oppvokst med Mathopen-drakten på, så å ta over som trener, gjør meg stolt.

Håkon er Mathopen-gutt, og kjenner både klubben og mange av spillerne godt. Derfor var det et enkelt valg for Mathopen, som er veldig glad for å få dette på plass. Ikke minst så er Håkon gjennom sin erfaring på høyere nivå, også veldig fotballfaglig sterk. Han beskrives som en naturlig leder, og kapteinsvervet på Sotra sitt A-lag, i såpass ung alder, viser nettopp det.

Håkon har mange gode tanker og idèer om oppgavene som møter:
- Vi har en spennende spillerstall, med både ungt og erfarent, så det blir artig å komme i gang på feltet i januar.
- Vi skal skape en god treningskultur innad i gruppen, og engasjement rundt klubben, som gjør at det skal bli en utrolig gøy sesong for både spillere og supportere, avslutter Mathopens nye hovedtrener.

Håkon holder for tiden på med trenerutdanning, og har også ansvar for Sotra-akademiet. Han er engasjert og har ambisjoner som trener.

Med seg på laget får han også Mathopens syvende far i huset, Trond Sandvik, og den erfarne høyrebacken Even Totland som assistenter. Trond med sine 50 år, håper alltids på et innhopp i løpet av sesongen, mens Even blir spillende-assistenttrener. De to skal hjelpe til med stort og smått gjennom sesongen.

Vi vil med dette også takke Eivind Hansen, som har hatt ansvaret for laget i flere sesonger. Eivind har gjort en stor jobb både for laget og klubben, som vi er evig takknemlig for. Han følte at det var på tide å gi seg. Vi kan vel si at han ga seg på topp, med opprykk i siste kamp!

Det å ha et aktivt og godt A-lag er viktig for en liten klubb som Mathopen. Barn og unge ser at det er en fremtid og at det alltid er plass for dem som ønsker å komme tilbake for å drive med fotball i lokalmiljøet. Dette blir spennende!

Mathopen Fotball gratulerer, og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift