Tap mot serieleder Stabæk

I år som i fjor endte bortemøtet med suverene Stabæk med tap 8-2

Stabæk er årets suverene serieleder og hadde vunnet samtlige av årets seriekamper før møtet med Ullevål. Ullevål slapp riktignok inn fire mål før halvspilt førsteomgang, men derfra og ut hang de gulkledde bedre med på noe vanskelig føre. Kampen endte til slutt med tap 8-2, samme sifre som tilsvarende oppgjør i fjor.

Stabæk tok ledelsen på corner ved Petter Løyning etter 7 minutter, før hjemvendte Nikolai Jensen doblet ledelsen et par minutter etter. Enda et minutt senere var Jensen servitør til Eirik Halvorsens 3-0 scoring, før storscorer Björn Buskqvist økte til 4-0 på straffe etter 20 minutter. Ullevål kom seg til hektene og holdt tett frem til pause med fire mål i sekken.

Etter hvilen var det igjen Stabæks tur til å starte scoringsballet, nok en gang ved Nikolai Jensen, men Jonas Tjomsland ville også være med på moroa. I november 2013 scoret Tjomsland i tre strake kamper for klubben, en bedrift han gjentar om han scorer i 2.juledagskampen mot Ready. Tjomsland reduserte til 5-1 med sin andre scoring i karrieren mot Stabæk. Halvveis i omgangen scoret Buskqvist på corner for hjemmelaget til 6-1, mens junior Markus Fremstad  økte til 7-1 med et kvarter igjen på klokka.

Ullevåls toppscorer Marcus Lagerbäck er sikkerheten selv fra straffemerket, og han scoret på sin femte strake straffe da han reduserte til 7-2. Med 7 seriekamper igjen å spille har Ullevål allerede scoret på like mange straffeslag som i fjorårssesongen. På overtid ville Björn Buskqvist ikke være noe dårligere, og han scoret sitt tredje for kvelden, også dette på straffe, da han fastsatte sluttresultatet til 8-2 til Stabæk.

Ullevål er fortsatt nummer 7 på tabellen, med ett poeng ned til Sarpsborg og ett poeng opp til henholdsvis Høvik og Drammen. De sistnevnte har derimot færre kamper spilt enn Ullevål. Ullevåls neste kamp er den klassiske 2.juledagskampen mot Ready. Lagenes møte i serieåpningen endte 1-1, og etter fire strake bortekamper er det nå på tide med litt god bandy også på Bergbanen. Møt opp 2.juledag kl. 1300!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift