PN-ligaen 2019: Åpner mot Arendal (b)

Spilleplanen offentliggjort.

 

Åpner mot Arendal

Det er serieåpning i Postnordligaen 2019 helga 13-14.april.

Stjørdals-Blink Fotball møter Arendal i serieåpningen. Det blir på Norac Arena, en bane vi snudde 0-2 til 3-2 seier på i 2018.

Postnordligaen 2019 avd1 består av Stjørdals-Blink Fotball, Fredrikstad FK, Moss, Kvik Halden, Arendal, Hødd, Bryne, Sola, Egersund, Nardo FK, Byåsen, Vidar, Levanger FK og Brattvåg.

I runde2, 2.påskedag 22.april, kommer Levanger FK, til nye Blinkbanen. 16.mai blir det forøvrig bortekamp mot Fredrikstad FK.

Det er spillepause fra 14.juli til 10.aug i avdelingen. Siste serierunde spilles 26.oktober. Da kommer Sola til Nye Blinkbanen.

Kampene er med dette berammet på de helgene de skal spilles. Alle kamper er i utgpkt berammet til lørdag kl.16. Nå er det opp til klubbene å bli enig om detaljene som spilledag og tidspunkt. Noen runder er sperret for flyttinger p.g.a. eliteseriepause etc.

Stjørdals-Blink Fotball vil forsøke å få flyttet en del kamper til søndag p.g.a mer gunstige flyforbindelser.

Alle klubbene møtes på Ullevål 10-11. januar for å diskutere detaljene i spilleplanen.

Etter å ha berget plassen i divisjonen i de aller siste minuttene av forrige sesong, håper vi å stå bedre rustet i 2019 så vi styrer unna den ekstreme sluttdramatikken. 😊

Av årets motstandere har vi tidligere aldri møtt Sola, Fredrikstad FK eller Kvik Halden i seriesammenheng. Fra fjorårets avdeling er Arendal, Hødd, Bryne, Egersund, Nardo, Vidar og Brattvåg fortsatt med.

Dette er spilleplanen: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2018/her-er-spilleplanen-for-postnord-ligaen-2019/

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift