A-laget henter spiller fra FK Haugesund

Kopervik signerte i går med 18 åringen Ørjan Langåker Underhaug. Midtbanespilleren fra Ferkingstad blir en sterk tilvekst til vår A-lag.

Ørjan Underhaug kommer fra Ferkingstad, men har tilbrakt de siste årene i FK Haugesund. Han begynte sin fotballkarriere i moderklubben Ferkingstad, før turen gikk videre til Skudenes i 14 års alderen. Da han ble 16 gikk turen til FKH, hvor han har spilt på deres G16 lag og FKH 2. Han var godt kjent med FKH før han gikk til klubben, da han hadde vært med i FKH team fra og med 6. klasse. 

Kopervik har vært interessert i å få Underhaug til klubben lenger tid, og hadde han på trening før fjorårets sesong. Han er en attraktiv spiller som var ønsket av flere klubber. Ørjan har hatt flere treninger med Kopervik nå i vinter og bestemte seg nå for å signere med klubben.

Med Ørjan på plass har Kopervik fått en veldig god sentral midtbanespiller. Han er en ung teknisk god spiller med god orienteringsevne og overblikk og har et vedlig godt driv med ballen. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Ørjan på plass, sier hovedtrener Geir Egil Høvring. 

 

 

Arrangement

Oppslagstavle

Hovedsamarbeidspartner

Oppslagstavle

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift