SPAREBANK 1 CUP LANGRENN-

Første renn i cup'en ble gjennomført i Tydal 28.12.2018. Byåsen IL stilte med hele 65 deltagere. Det ble mange gode Byåsen-resultater i alle klasser. Seier i 10 av klassene fra 11 år og oppover. Og mange 2. og 3. plasser i tillegg. Rennet gikk i klassisk stil i fuktig klima. Les mer.

Resultater fra rennet i Tydal finnes her.  Artikkel om rennet finnes på https://nearadio.no/selbu-tydal/kultur/suksess-med-julerenn/19.20795

Neste runde i cupen  (KM sprint) blir på Oppdal 5. januar. Påmeldingsfrist er 2.januar.  Det antas å være gode snøforhold på Oppdal.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift