Godt nytt år!

Nok et aktivt år i klubbens historie er tilbakelagt.

2018 har vært et aktivt og innholdsrikt år for klubben vår. A-lag senior herrer gjorde en strålende sesong.  De vant sin avdeling i 5. divisjon og spiller fra 2019 i 4. divisjon.  Gutter 16, ble kretsmester i 7'er lag. Gutter 16 11'er kom på andreplass i sin avdeling.  Flere av våre andre lag har gjennom året gjort flotte prestasjoner i både seriene og på cuper.  Gratulerer!! smiley

Nyttårscupen ble nok en gang en suksess med rekordmange deltakende lag og stor stemning.  Det har vært avviklet to fair play cuper med strålende tilbakemeldinger fra deltakerne.  Sommerens fotballskole ble gjennomført i egen regi med trenere fra Follo FK. I august startet vi opp vårt eget fotballakademi og vår egen fotballfritidsordning med trenere fra Follo FK.  Deltakerantallet har vært godt og tilbakemeldingene meget gode.  yes

Etter en litt trøblete start med den verste vinteren på 40 år, har treningsforholdene vært gode.  Så langt i vinter har vi klart å holde begge 11'er kunstgress-banene åpne.  Vi tror vi skal klare det resten av vinteren også.  

Medlemstallet i klubben er på oppadgående og økonomien er under god kontroll.  Neste sesong blir spennende.  Vi kommer til å styrke den sportslige kompetansen ytterligere for å legge forholdene best mulig til rette for at alle klubbens spillende medlemmer og lag skal få utvikle seg best mulig.

Styret ønsker å takke deg for ditt bidrag til å dra klubben fremover og oppover.  Sammen skal vi fortsette å utvikle Langhus IL Fotball, styrke klubben, forbedre det sportslige og sosiale tilbudet til den enkelte og alle lagene våre.

Godt nytt år!

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 475177
Ubetalt antall: 247
Betalt beløp: 824059
Betalt antall: 439
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift