Hva slags fotballklubb skal Huk være?

Velkommen til verdisamling 16. januar kl 1800-2000

Som største idrettsforening på Bygdøy er det viktig at vi har klart for oss hvilken klubb vi ønsker å være. Det begynner med å definere hvilke verdier vi står for. Tiden er nå inne for å se gjennom de verdiene vi definerte for noen år siden. Hva slags klubb skal vi være, hvordan skal vi oppleves av våre spillere, våre trenere og lagledere, hvilke verdier skal vi stå for når vi møter lokalsamfunnet og andre klubber i serier og turneringer.

De verdiene vi ønsker skal kjennetegne Huk skal operasjonaliseres og leves ut i vårt daglige arbeid, i alle lag og på alle nivåer.

Bli med å sett preg på hvordan fotballklubben vår skal være. Trenere, lagledere, foreldre, spillere, alle med et engasjement for Huk er hjertelig velkommen til  verdisamling 16. januar, kl 18-20 på Bygdøhus.

Fotballforbundet vil stille med sin beste coach for å guide oss gjennom samlingen slik at vi kommer ut i andre enden med et resultat vi kan legge til grunn for arbeidet vårt videre. 

Meld dere på facebook siden våre, så vet vi omtrent hvor mye kaffe vi skal koke...

https://www.facebook.com/groups/HUKFK/ 

På vegne av styret i Huk fotballklubb

Vincent 

PS.

Styret i Huk skal i samarbeid med kretsen nå gå i gang med å kvalifisere oss som Kvalitetsklubb i tråd med Fotballforbundets retningslinjer. Målet vårt er at klubben skal oppleves proffere for både spillere og andre som vil engasjere seg i klubben. Andre lag som møter oss i serier og turneringer skal også oppleve at vi er en god klubb.

Kvalitetsklubb-konseptet innebærer at det skal være lettere å ta på seg roller i klubben, enten som lagledere, trenere eller styremedlemmer. At vi driver klubben mer effektivt. Og at klubben blir mindre sårbar for enkeltpersoner som kommer og går i sentrale roller, fordi roller, rutiner og oppgaver er enkelt og oversiktlig definert. "Klubben som sjef" kaller de det i NFF. Hele kvalitetsklubbarbeidet må hvile på et sett verdier.

Våre treningssponsorer

Grasrotandelen

 
Støtt HUK - klikk logo

20% rabatt på maling og du støtter Huk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift