Oppsummering sesongen 2018

Under følger en oppsummering for sesongen 2018, men først og fremst ønsker vi alle medlemmer et riktig godt nytt år i 2019!

Vi ønsker som nevnt over alle medlemmer, spillere, trenere, ledere, dommere og foreldre et godt nytt år i 2019.

Under skal vi prøve å oppsummere sesongen 2018 fra de ulike avdelingene i klubben vår:

Barnefotballen i klubben er en avdeling der resultat ikke skal spille noen rolle, hverken for foreldre, trenere eller spillere. De som har erfaring med barnefotball vet at dette er en vanskelig øvelse og vi håper vi har klart å sette fokus på de riktige tingene under treninger og kamper med våre yngste spillere. Vi har denne sesongen hatt påmeldte lag i 2011 klassen, der spillere født i 2012 og 2013 har vært en del av treningsgruppen sammen med spillere født i 2010. Dette har ført til en god og stabil treningsgruppe der lek med ball, grunnteknikk og spill har vært fokus. Vi har også hatt lag i 2010-serien. Neste kull er 2009/2008, som har hatt felles treningsgruppe, men spilt kamper hver for seg. Dette gir også disse kullene en god treningsgruppe med god matching og mestringsfølelse. Det siste kullet i barnefotballen er 2006-kullet, som har hatt en enorm progresjon og godt treningsfremmøte gjennom denne sesongen! Takk til alle dere som har bidratt med å løse mange oppgaver i løpet av denne sesongen.

Ungdomsfotballen i klubben er preget av noen hull i rekrutteringsarbeidet fra starten av og vi har stilt tre lag i ungdomsfotballen. Det yngste laget i ungdomsfotballen består av spillere født i 2004 og 2005. De har spilt i G13/14 avdelingen og har hatt en sesong preget av mange gode prestasjoner fra både enkeltspillere og fra laget. Den eldste gruppen i vår ungdomsavdeling er juniorgruppen. Denne gruppen har i år stilt to lag i seriesystemet og har levert noen spillere opp til senioravdelingen for hospitering i både trening og kamper. Vi er fornøyde med at i har kunnet gitt så mange ungdommer en riktig kamparena med tanke på nivå og vi håper og tror man har kjent på mestringsfølelse. Takk for alle som har bidratt rundt vår ungdomsavdeling.

Sesongen 2018 er historie og mange med hjertet i Selbak synes helt sikkert at det er helt greit. Sesongen 2018 inneholdt noen nedturer sportslig sett for vårt a-lag, men mange innvolverte sitter forhåpentligvis igjen med noen gode minner og lærdom også. Videre er vi i klubben svært fornøyd med at vi har klart å beholde plassen i 5. divisjon med vårt rekruttlag og at vi derfor sikrer en god kamparena for de som ikke får spilletid på a-laget. Menn senior 3 er nytt av året og vi som klubb er fornøyde med den jobben som er lagt ned rundt dette laget og at man klarer å gjennomføre på tross av noen hindringer underveis.. Takk til alle seniorspillere, trenere, oppmenn og alle andre som har bidratt rundt vår senioravdeling.

Vi har også arrangert gratis feriefotball og har nettopp startet opp frivillige lørdagstreninger og håper at dette blir varige tiltak! :)

Takk igjen til alle dere som har bidratt i sine roller i og rundt klubben.

Nå setter vi et punktum for sesongen 2018 og gleder oss til sesongen 2019. Vi sees!

Sportslig hilsen fra Selbak Turn & Idrettsforening.

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift