Velkommen til Langhus Nyttårscup!

Med ønske om et godt nytt år til dere alle, er det en stor glede for oss i Langhus IL Fotball å ønske spillere, trenere, dommere, foresatte, supportere og støttespillere velkommen til Nyttårscupen 2019!

Vi på Langhus har gledet oss lenge til å ønske velkommen tilbake til kjente og kjære motstandere – og til noen nye. Vi håper dere alle får en flott cup-opplevelse i den Fair Play ånden vi som klubb streber etter å etterleve, og skal gjøre vårt ytterste for å ta dere godt imot! Det braker løs med ungdomslag på fredag ettermiddag/kveld, og fortsetter fra morgen til kveld både lørdag og søndag.
 
Relevant informasjon om turneringen finner dere her: https://langhusnyttarscup.cups.nu/
 
For å finne veien til Langhushallen/STIL Arena, som ligger i Langhus Idrettspark, følger du denne linken: https://langhusnyttarscup.cups.nu/adkomst
Adressen er: Gamle Vevelstadvei 30, 1405 Langhus. Parkering er selvfølgelig gratis.
 
Vi har alle fasiliteter med garderober, handicap-inngang og toaletter. Det er god plass på tribunene. I vestibylen i STIL Arena er det et hyggelig kafeteriaområde der man kan slappe av med noe godt fra kiosken, kjøpt til "Fair Play" priser. Innsjekk for ankommende lag skjer i samme område. Søker dere mer spenning har vi også et lotteri gående lørdag og søndag :-)
 
Vi ser fram til å se dere!
 
Sportslig hilsen, Langhus Fotball v/Nyttårscup komiteen

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 429970
Ubetalt antall: 226
Betalt beløp: 865009
Betalt antall: 460
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift