SP1-cup 3/ Uglarennet lørdag 19. januar - funksjonærliste BIL medlemmer

Lørdag 19. januar arrangerer vi Uglarennet. I år blir dette et stort renn, da det er SP1-cup for 13 år til senior, i tillegg til klasser for 8-12 år (les mere)

 

Funksjonærlister for Byåsen IL medlemmer

  • Kafeteria: TRYKK HER (oppdatert 10.1)
  • Andre oppgaver (tidtaking, løyper, rennkontor, stadion etc): TRYKK HER (oppdatert 17.1)

Funksjonærlistene er også sendt på mail. Vennligst gi beskjed så raskt som mulig dersom du ikke kan stille, slik at vi kan finne erstatter(e).

Arrangørkomiteen i Byåsen IL langrenn trenger etterhvert  å få noen nye medlemmer. Ønsker du å delta på planlegging og gjennomføring av våre skiarrangment på en mere permanent måte så ta kontakt. 

 

 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift