FGI-drakter fra Select- og klubbtøy hos G-Max Forus

I 2019 får alle spillere i FGI nye drakter fra Select. Til å forhandle øvrig klubbtøy har vi fått en svært god avtale med G-Max på Forus. Dette betyr kort vei for en kjapp handel - innenfor bomringen.

Nytt år og nye muligheter - og nye drakter! Det er spennende uker vi har foran oss i FGI - med nye drakter - Sandnes Sparebank på brystet, og kort avstand til gode sportslige medlemstilbud. Klubbtøy hos G-Max Forus vil ha logo påtrykket fra og med slutten av uke 2. Spillere vil få ny drakt  - med logoer, utlevert fortløpende. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått til en avtale internt i bydelen, slik at vi sparer unødvendig kjøring. Medlemmene har over lengre tid etterspurt et lokalt alternativ, sier daglig leder i FGI, Daniel Egge Roux.

For alle medlemmer gjelder flere gode fordeler som alle bør merke seg:

Medlemsfordeler Forus og Gausel IL:

  • 20% rabatt på klubbtøy og spesifiserte produkter fra Select
  • 28% på fotballsko/håndballsko (unntak Adidas Copa Mundial og Team Mundial som alt er kraftig nedsatt)
  • 15% på resten av standard sortimentet i butikken
    • Unntak: tilbudsvarer, våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk, el-sykler, ski-pakker, gavekort, netthandel)
  • Treningstøy henger i butikken med klubbens logoer ferdig trykket
  • Vi trykker logoer og navn i butikken

Slik får medlemmer rabatt ved handel
trinn1:
Last ned appen "Spoortz" og logg inn med barnets brukernavn og passord i FGI. Her vil det fremgå under "regninger" om du har betalt medlemskontigent.

trinn 2: 
Last ned denne:  http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?clubid=4091BD78-23D4-48E0-A43E-ADE9F8BFFAE1 og registrer deg. Ved fremvisning av strekkoden som vil fremgå, og betalt kontigent, vil du kunne benytte deg av fordelene hos G-Max. 

Tøyet i butikken vil være merket med veiledende priser – dvs før deres rabatt trekkes fra.

NB! Det er kun ved meldingen du får fra G-Max at du kan handle. Bilder av meldingen eller mail er ikke godkjent. Dette er for at G-Max skal kunne gi bonus tilbake til klubben.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift