Vi søker kandidater til verv i klubben

Sotra SK søker kandidater til en del spesifikke verv i klubben og håper å motta mange gode tips!

Valkomiteen søker gode styrekandidater!

Er du eller en du kjenner klar for et spennende styreverv i Sotra Sportsklubb?

Klubben er i en veldig spennende driftsfase med ny turnhall og nye strategiplaner som skal iverksettes.
Til å være med på dette ønsker vi forslag til gode styrekandidater - enten du eller en du kjenner.

Vi har nå fått tilbakemelding fra de sittende tillitsvalgte og søker derfor kandidater til følgende verv i klubben;

• Leder hovedstyret
  • Leder håndballgruppen
  • Personer til valgkomite og kontroll komite

Det er fullt mulig å komme med innspill til kandidater til andre verv.
Slik at vi har mulighet til å bygge gode team til å lede Sotra sk inn i fremtiden.

Personer som foreslås, må være spurt og vi må ha kontakt info som epost/mobil til kandidat.

Gi en kort beskrivelse av hvorfor du foreslår kandidaten.

Innspill til valgkomiteen sendes pr. epost: post@sotrask.no eller glenn.bj@online.no

Glenn Bjærum
Leder valgkomiteen