Nyttårscupen 2019 ble en suksess

Selv om planleggingen var god, kunne vi ikke gjort nyttårs-cupen til en suksess uten den strålende innsatsen som klubbens medlemmer, foreldre og foresatte bidro med.

179 lag med over 1500 spillere, 295 kamper med 30 dommere og fulle tribuner fra fredag ettermiddag til sent søndag kveld satte klubben på prøver den ikke tidligere har opplevd. Over 300 foresatte stilte opp og bidro til at gjennomføringen ble mer enn godkjent.  Små utfordringer ble løst med et smil og med stil.  Verdien av et arrangement som nyttårscupen er stor. I tillegg til det sportslige utbyttet får mange foresatte nye venner og bekjente gjennom det å kunne arbeide mot et felles mål, å få deltakere og publikum til å trives og ønske å komme tilbake til neste cup.  Det lyktes vi med.  Tilbakemeldingene fra tilreisende lag har vært strålende til tross for at de siste kampenen alle dager måtte gå svært sent på kvelden. Tusen takk til dere alle!

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 475177
Ubetalt antall: 247