Ski-o-treff på Sjusjøen

Siste helg ble det arrangert ski-o-treff på Sjusjøen med innlagt NM for junior og senior. Øyvind Wiggen fikk med seg en bronsje på langdistansen. Les mer...

For 20. gang ble Ski-o-treff arrangert i området rundt Sjusjøen og Natrudstilen. I år var det mulig å delta på 3 løp; mellomdistanse og nattsprint(!!) på lørdag og landistanse på søndag. For junior og senior var det innlagt NM både lørdag og søndag. Det var over 350 løpere med på hvert løp og 4 byåsenløpere hadde tatt turen nedover og fikk ei flott helg under fine vinterforhold.

Arrangøren hadde lagt ned en stor innsats og kjørt opp et tett løypenett som gjorde det krevende å finne fram. Det første løpet som var mellomdistansen, gikk i området nær skistadion i et forholdsvis flatt område med et tett løypenett. Resultater og kart for mellomdistansen ligger HER. Om kvelden ble nattsprinten arrangert i samme området, men i mørket kommer løypekryssene litt raskere slik at det var krevende å følge med (sjekk resultater HER). Det var ingen av Byåsenløperne som utmerket seg med gode resultater på lørdagens løp, men de fikk fine turer i skogen og god trening.

På søndag var det langdistanse og man måtte ta heis opp til start. Det ble derfor noen friske utforkjøringer på vei ned fra fjellet. Det var lange løyper og det ble en tung fornøyelse i hvertfall for de som mente at skøyteski var best egnet selv med minimalt med staketrening. Ikke noe tvil om at staking i løse scooterspor krever spesialtrening. Det var Øyvind W som forsvarte Byåsen sin ære under langdistansen. Etter en litt dårlig start så avsluttet han veldig bra og gikk seg inn til en flott bronsjemedalje. Resultater og kart ligger HER. Sjekk spesielt langstrekket i klasse H21 som flere klasser hadde. Motivasjonen fikk seg en knekk når man så dette og gikk på blanke ski. 

Det var godt å komme til flotte vinterforhold etter 2 uker med regn i Trøndelag og det å gå ski-o er såpass moro at dette blir vi nok med på flere ganger.

Erlend gjør seg klar til et av sine første ski-o-løp:

God fart ut fra start, men tempoet gikk en del ned etter hvert:

Øyvind konsentrert under oppvarming:

Det ble blomster, medalje og en stor pakke med spekemat på Øyvind etter langdistansen:

Siden kongen av ski-o (Øystein Wiggen) stort sett tok ansvar for å ta disse bildene så ble han ikke med på noe bilde denne gangen. Han gjennomførte imidlertid sine ski-o-løp i fin stil og var meget fornøyd med at i han klarte å unngå sisteplassen i H50. Her hadde han en tett kamp med sistemann gjennom hele løpet og i kjent stil så ga Øystein alt for å avgjøre denne duellen. 

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift