Romjulsåpent på klubbhuset en suksess

Med gratis grøt, saft og god underholdning oppnådde FGI å få mellom 30 og 40 gjester til klubbhuset på Knudamyr.å i romjulen. Det tyder på at det neppe har blitt gjort for - siste gang

- Åpent klubbhus 2. Juledag gikk over all forventning, sier Adam Dahl Assad som er ansvarlig for FGI sitt Uego-prosjekt - åpent klubbhus i helgene. 
Hensikten med tilbudet i romjulen var å sørge for at alle barn og voksne som ønsket det, enten de feiret jul eller ikke, skulle ha et tilbud på klubbhuset.Her var alle velkomne. I alt var det mellom 30 og 40 stykker som var innom sier Adam, fornøyd med at FGI har blitt en Uego-ambassadør. 
 
- Vi åpnet klokka 1200 og allerede da sto det et par unger utenfor. Vi serverte gratis grøt, saft, pepperkaker og kaffi til de voksne. Planen var å vise en  premier League kamp, men siden det var en lite attraktiv kamp ble det heller Harry Potter 1 og 2 på storskjermen hele dagen. Det var også en del unger på det populære PlayStation rommet, mens andre lånte fotballer og var ute å spilte. Vi stengte klokka 1600, forteller Adam. 
 
Tilbakemeldingene fra de mange barn og voksne som kom var veldig positive. Det var flere som sa at de hadde godt av å komme seg ut, og kunne være med venner og spille fotball. 
 
- Dette er definitivt noe vi ønsker å gjøre mer av og det blir mest sannsynlig liknende tilbud i fremtiden, lover Adam. 
 
Grøten smakte heldigvis godt og de fleste virket veldig fornøyde. Et utrolig bra opplegg som vi kommer til å fortsette med.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift