Fullt trøkk på trening

A-laget er i full gang med oppkjøringen til neste sesong og gjennomfører gode treninger innendørs.

A-laget trener inne i hallen hver dag i januar og det blir høy intensitet og tette dueller på en så liten bane. Tempoet er høyt, temperaturen og tilbakemeldingene, fra trenerne og spillerne imellom er på et hyppig og høyt nivå.

- Ja, vi er kommet godt i gang, sier hovedtrener Tore Fossum. Sjøl om vi har begrenset plass, så får vi trent på mye inne i hallen. Vi supplerer med gode løpeøkter ute når føreforholdene tillater det og selvsagt med en god mengde styrke og koordinasjon. Januar er en ressursmåned, som skal danne grunnlaget for det vi skal gjøre videre i sesongen, og jeg mener vi er i god rute, sier Fossum.


​A-lagstrener Tore Fossum (Foto:Østlendingen).

Hvor står vi med tanke på stallen?

- Det er gledelig å se at Flatgård og Solum er i full trening igjen. Det samme med Østeraas og Persgård, som begge har slitt litt med småskader på slutten av året. Vi er godt fornøyd med at Sander Eng Strand og Midtskogen har signert. Det er sultne og fine typer som passer godt inn hos oss.  Det er selvsagt også svært gledelig at spillere som Eriksen, Holst, Khattab og Tøråsen er med videre, det er viktige kontinuitetsbærere. Vi slipper også til noen av våre egne juniorer på noen av treningene, slik at de får testet seg på dette nivået. Det jeg har sett så langt er lovende, sier Fossum. 

Hva kan vi forvente av nysigneringer framover?

- Vi jobber ufortrødent med dette, og det jeg kan si er at det vil falle på plass noen brikker om ikke veldig lenge. Noen plasser på laget vil vi bruke noe mer tid på å finsikte. Så får dere bare vente i spenning, sier Fossum med et lurt smil om munnen.

A-laget vil nå trene et to-sifret antall økter i uka, inkludert styrke og egentrening i januar. Klubbens målsetting er at hovedbanen åpner for trening i månedsskiftet januar/februar, og da er det duket for spill på stor bane, både for senior- og ungdomslagene våre.

A-laget har første treningskamp borte mot Raufoss den 25. januar, deretter borte mot Kongsvinger torsdag 31. januar. Første treningskamp hjemme er lørdag 16. februar kl 14.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift