100 års Jubileumsfest på Scandic Hotel City 4.5.2019

Selbak Turn & Idrettsforening fyller 100 år på påskeaften og 14 dager etter, 4.05 kl 1900 er det klart for 100 års feiring med festmiddag og underholdning i Bankettsalen på Scandic Hotel City.

 

 

 

Årets jubileumsfeiring blir todelt. Det blir en jubileumsfeiring med festmiddag, underholdning og levende musikk i bankettsalen på Scandic Hotel City lør 4.5. I tillegg kommer en stor feiring for store og små med masse idrettslig aktivet hele formiddagen på Selbak Stadion lørdag 15 juni.

På jubileumsfesten på Scandic Hotel City ønsker vi alle med hjerte for Selbak hjertelig velkommen. Det vil bli servert en to retters middag med drikke og kaffe, samt en aperitif når vi kommer.

Vi i Jubileumskomiteen ønsker velkommen til hyggelig feiring med en samling av tidligere og nåværende: aktive, trenere,tillitsvalgte, foreldre, old boys, supportere,samarbeidspartnere, kort og godt alle med et hjerte for Selbak Turn & Idrettsforening. Vi prøver å nå bredt ut, og hjelp oss gjerne med å spre informasjonen om feiringen og hvordan man kan melde seg på.

Man melder seg på ved å sende en mail til: 100@selbaktif.no eller ved å kontakte en av oss i jubileumskomiteen. Betalingen innen 1 april bekrefter påmelding, men vi ønsker at dere melder dere på så fort som mulig, slik at vi får en oversikt over antall og hvordan vi når ut med invitasjonene.

Deltakelse på Jubileumsfesten koster kr 550,- pr person og skal betales inn på konto 1503.18.67840 eller på Vipps til 1650 Selbak Fotball innen 1 april.

Vi gleder oss!

 

Sportslig hilsen

Jubileumskomiteen

Tor Nilsen, Åge Jacobsen, Laila Karlsen, Heidi Grønn og Atle Engsmyr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift