Fikk trene med eliteseriespiller

Elverumsgutt og Molde-spiller Martin Skjelbreid Ellingsen ga 12 av våre ungdomsspillere verdifulle referanser da han trente sammen med dem denne uka.

23-åringen, som spilte for Elverum Fotball fram til videregående-alder, er på veg tilbake etter et år langt skadeopphold. Da Martin ville gjennomføre en egentreningsøkt i Rolfshallen, inviterte Utviklingsavdelingen like godt 12 gutter til å være med han. Alle guttene er på inne på kretstiltak i G2006, G2005 og G2004.

- Dette var veldig gøy, og jeg gjør det gjerne igjen. Det er bare artig å være med, og det var mange gode her, sier Martin Skjelbreid Ellingsen.

Lista ble lagt på hans premisser i deler av økta, og i teknikksirkelen som oppvarming fikk de unge guttene virkelig se hvilket nivå en eliteseriespiller innehar.

- Han er god, konstaterte Sindre Sognli (12) etter at Martin ikke gjorde en eneste teknisk feil.

Deretter fulgte en possession-del før det ble jobbet med 1.touch og avslutninger. Økta ble avsluttet med spill 6v6 der Martin spilte med 2006-guttene.

- Han gjorde ting veldig hurtig. Det gikk kort tid mellom 1.touch og avslutning eller neste involvering. Han var også alltid ledig, og flyttet seg etter ballen når han slo pasning, sier Daniel Dalehaug.

Ettermiddagen ble avsluttet med en spørsmålsrunde til Martin oppe i storsalen. Tilstedeværelsen til alle 12 guttene var meget god hele treningen igjennom, og de sugde til seg referanser både fra eliteseriespilleren og hverandre. Fra Martin plukket de opp evnen til å ha ro med ballen, balanse, avslutningsteknikk, 1.touchet, pasningssikkerhet, fokuset og evnen til å rose og hjelpe medspillerne.
Utviklingsavdelingen håper å få i stand flere slike referanseøkter i 2019. Denne gangen var det av plasshensyn kun for sone- og kretsspillere, men senere kan det hende enda flere kan delta.

Vi har også morgentrening fredager 0750-0840 inne i Rolfshallen. De som er interesserte i å delta der, kan bare melde seg til oss.

UTBYTTERIK TRENING: Dette var gjengen som deltok på utviklingstreningen: Sindre Sognli (fra venstre), Marcus Søberg, Jørgen Thoresen, Jonatan Teksum, Caspar Hemstad, Knut Erik Kjos, Martin Skjelbreid Ellingsen, Jesper Aasen, Jeisson Thorsteinsson, Amund Hagen, Eirik K. Soløst, Sander Galåen og Daniel Dalehaug.

           

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift