Valgkomiteen ønsker kontakt- til alle med hjerte i Langhus IL fotball

Til alle med hjerte i Langhus IL fotball - valgkomiteen ønsker kandidater til styret i klubben vår

Godt nyttår!

Flere styremedlemmer står på valg i 2019. Det er utarbeidet rollebeskrivelser og ansvarskart for samtlige funksjoner i styret. Valgkomiteen mener det er viktig å gå bredt ut blant dere voksne for å finne de som både har evne og vilje til å løfte klubben ytterligere. Vi vet at det finnes mange dedikerte og dyktige voksne i miljøet og ønsker nå å motivere dere for å ta en rolle i styret eller en komite. Gi innspill til valgkomiteen på aktuelle kandidater. Du kan gjerne være lagleder, trener eller inneha annen type erfaring. Det viktigste er vilje og motivasjon.

Valgkomitéen vil deretter følge opp med samtale med kandidatene om mulige oppgaver. Sammen får vi dette til, men vi trenger nå hjelp fra samtlige med hjerte i Langhus IL fotball,  til å finne det riktige kandidatene.

Frist for å melde inn kandidater, søndag 27. januar. Valgkomiteen kommer også til å utfordret samtlige lagledere i klubben til melde inn egne kandidater fra sine lag. Det kan bety at akkurat DU kan bli forespurt av flere- det må du i så tilfelle ta som et kompliment.

Ta kontakt ved spørsmål.

Sportslig hilsen

Leder valgkomiteen: Arnt Inge Rolland / mobil 920 36 495/ mail: aringro@online.no

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 308285
Ubetalt antall: 173