Sivert Johansen tatt ut til junior-VM i langrenn

Etter ei knallhelg for DBKs skiløpere i helgas Norgescuprenn på Konnerud, ble Sivert Johansen nå i kveld tatt ut til junior-VM i langrenn. VM-plassen fikk han bl.a. etter to tredjeplasser i 19-20 årsklassen på Konnerud. Stort for Sivert og stort for Ballklubben. Det er vel over 40 år siden sist klubben hadde noen i dette celebre selskapet. DBK gratulerer!

Ellers slutter ikke søskenparet Kirkeberg Mørk å imponere. Martin slo til og vant begge distanserennene i 18-årsklassen, mens Emma sto øverst på pallen i 17-årsklassen etter søndagens klassiskløp. Ja, hun fikk i tillegg en sterk tredjeplass i skøyting og fjerdeplass i sprint, så bli ikke overrasket om to bla Kirkeberg Mørk blir tatt ut til Ungdoms-OL i Sarajevo seinere i vinter. Martins løp var så sterke at han ville blitt nummer to i den eldste juniorklassen begge dagene. Og vinneren i 19-20 årsklassen var på medaljeplass i forrige junior-VM! For å vise hvilke imponerende resultater Ballklubbens vesle tropp hadde på Konnerud, så må vi selvsagt ta med Amalie Winnes sin flotte sjetteplass i sprintfinalen i 19-20 årsklassen blant over 100 startende. 


Foto: Privat

Ja, vi må nevne skiskytter Vetle Rype Paulsen også selv om han representerer Lier IL, for han har vært aktiv i DBK i mange år. Vetle ble nemlig tatt ut til junior-VM i skiskyting sist uke.

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift