Våg FKs Umbro Cup i februar

Søndag 10. februar er dagen og datoen du skal sette av til fotballturnering i Sørlandshallen for laget ditt. Alle jente- og guttelag i alderen 7-12 år er invitert, og du finner alt du trenger å vite her.

Til alle lag fra andre klubber enn Våg FK:
Hvis du/dere ikke har mottatt påmeldingslink til cupen fra systemet vårt (avsenderadresse: meldinger@spoortz.no), så send en forespørsel til cup@vagfk.no om å motta dette snarest.
Har du allerede mottatt linken, er det bare å gå inn via den og registrere din deltakelse:
Gå inn på denne linken, for å lese mer om cupen.

Til alle Våg-lag:
Parallelt med at dere melder på laget, må dere også registrere dugnadspersoner på skjemaet dere finner i hurtiglinken på forsiden av websiden.
All info om dette er sendt ut med invitasjon, men har du spørsmål, så rett disse til cup@vagfk.no.

Cupkomiteen