Skal 2019 bli året uten gjenglemt tøy i hallen?

Muligheten har aldri vært større. Vi har nemlig inngått et samarbeid med Markmaster på Norheim.

Hver eneste uke vokser haugen med gjenglemt tøy i hallen. Her er alt fra treningsjakker til tjukke dunjakker, pluss et salig utvalg av sko, hansker, drikkeflasker og luer.

Noe av det er merket med initialer og navn. Det prøver vi å finne ut av og tipse foreldrene om, men alt for mye ligger der uten noen form for merking. Da sliter vi, og det ender ofte med at klær for tusenvis av kroner med jevne mellomrom blir levert til gjenbruk.

Det gjør like vondt hver gang vi ser nesten helt ubrukt tøy ligge gjenglemt, så nå har vi inngått et samarbeid med Markmaster på Norheim som er blant nordens aller største leverandører av navnelapper til tekstiler. Ved å klikke deg inn i Markmasters nettbutikk og bruke koden Haugar så får du også 20% rabatt på merkene gjennom hele 2019, så her er det ingen grunn til ikke å klikke seg inn og bestille.

Markmaster produserer for øvrig også klistremerker og refleksmerker. Som en del av samarbeidet så har vi fått 1.000 Haugar-refleksmerker som kommer til å deles ut i nær fremtid, og Markmaster har også sagt seg villige til å hjelpe oss med utsmykningen av inngangspartiet i Haugarhallen.

Så ved å gå inn og bestille merker i dag, så er du med og bidrar til at flere klær kommer tilbake til eier, hallen holdes ryddig og sponsoren vår får flere kunder og kan støtte oss enda mer i fremtiden.

Slik vil vi ikke ha det lenger.

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift