Scandic Maritm forlenger

Da er det klart at Scandic Maritim er med på laget også i 2019 og 2020

Med en tidligere Vard ansatt som kollega (Unni Thorsen) er det vanskelig å ikke være sponsor for Vard. Vi har valgt å fortsette sponsoratet med Vard fordi klubben fremstår som en seriøs og viktig samarbeidspartner ikke bare for oss, men for hele byen. Vi på Scandic Maritim har stor tro på årets sesong og ønsker alle Vard gutter og jenter lykke til.

Samtidig ønsker vi selvsagt å hjelpe alle sponsorer, spillere, trenere og andre involverte i Vard med overnatting og bespisning på en av våre 4 restauranter så ofte som mulig. Velkommen skal dere være.
Sier en fornøyd Reidar Westre som sammen med sine kolleger gleder seg til fortsatt samarbeid.

I Vard synes vi det er stas når store og viktige aktører i det lokale næringslivet velger å forlenge samarbeidet med klubben. Det tar vi som et tegn på at vi oppfattes som seriøs. Klubben oppfordrer selvsagt alle Vardvenner til å ta i mot invitasjonen til Reidar og anbefaler alle å sjekke ut deres tilbud her eller på hotellets Facebook side som dere finner her

Andre samarbeidspartnere

Norsk Tipping Ligaen