Klubbmesterskap 2019

Imponerende innsats og stor idrettsglede og krevende forhold for støtteapparatet...

Over 100 barn, ungdom og voksne fikk på seg startnummer og gikk ut i stor fart på første del av klubbmesterskapet. De aller yngste gikk en øvelse, mens de klassene med rangering hadde jaktstart i fristil etter en liten pause hvor tidtakerappratet jobbet på spreng med å finregne på startrekkefølgen.

Med null grader i snøen og sludd i lufta, var det ikke helt enkelt å smøre og støtteapparatet fikk det travelt med å smøre ski. De fleste endte opp med ganske bra ski på første del og vi så veldig gode tider og iherdig innsats for å få best mulig startposisjon i jaktstarten.

Det var ikke bare god glid på jaktstarten og ganske krevende å holde farten opp. Det var mange tette dueller og taktikkeri underveis før klubbmesteren ble kåret.

Flotte premier til alle, veldig gode vafler og kaker i kiosken - tusen takk til alle som bidrar til å lage slike flotte skirenn.

Vi ses på premieutdelingen til Skikarusellen onsdag 20. mars.

Resultater finnes  her

Grasrotandelen