NY DAGLIG LEDER PÅ PLASS

Hilde Hanssen "kommer hjem" og blir vår daglige leder fra 1. februar.

Da er det klart. Hilde Hanssen (50) er vår nye daglige leder.

Hilde er ei ekte Silsand jente, fra den tiden klubben het Silsand OIL (SOIL). Hun begynte sin karrière på SOIL`s pikelag i 1978, og debuterte på damelaget i en alder av 13 år, og spilte på damelaget til 1988.

Etter hvert flyttet hun til Sørreisa der hun har vært aktiv med i styrene i håndball, fotball, ski og orientering. Hilde var og med å starte Kunst og håndverks-messa i Sørreisa 1997 og ble en av Nord Norges største håndverks messer.

For Hilde er nå "ringen sluttet" i og med at hun nå er flytter tilbake til Laksfjorden, ikke langt fra FK Senja`s stadion.

Hilde tar med seg masse erfaring fra organisasjon/lagsarbeid og salgserfaring inn i jobben som daglig leder.

«Som styreleder er jeg glad for at prosessen endelig er avsluttet. Prosessen har vært omfattende og en rekke kandidater er derfor blitt vurdert. I en dugnadsklubb som FK Senja er en særs sårbar om en feiler i en slik ansettelse, og det var derfor viktig at styret var overbevist i sitt valg av ny daglig leder. Bakgrunnen for at valget til slutt falt på Hilde, var i tillegg til at hun er positiv og har pågangsmot, hadde erfaringer som styret anså som viktig at den nye daglige lederen skulle være i besittelse av. Hilde har lang erfaring som bedriftseier og daglig leder, samt gjennom sin tidligere jobb i ProCall AS der hun fremdeles skal ha en rolle, vært vant til å forholde seg både til markedsarbeid og ulike mennesketyper, samt jobbe selvstendig. Det at hun liker å ha ting «på stell» samt er opptatt av samarbeid, er selvfølgelig egenskaper som er blitt vektlagt i en dugnadsklubb som FK Senja. Jeg vil til slutt ønske Hilde velkommen med på laget, og er sikker på at hun vil bli godt mottatt i klubben». Uttaler styreleder Louis S. Edvardsen i en kommentar.

Til slutt vil jeg på vegne av hele klubben rette en stor takk til Tor Aune som var sporty og stilte opp for FK Senja da vi på ettersommeren ble uten daglig leder. Hadde vi ikke hatt Tor som vikar ved roret, ville det ikke vært mulig å gjennomføre en så omfattende ansettelsesprosess med en lang rekke intervjuer som det som er gjort.

Generalsponsor

BLI MEDLEM!