Spydebergutøvere på pallen i Oslo Skifestival

Eskild Levorstad, Fredrik Hesjedal-Tronstad og Anna Solberg tok en meget sterk 3. plass i stafetten i klassen J/G 11-12 år i Oslo Skifestival med nærmere 200 lag på startstreken.

Bilde ovenfor: Eskild Levorstad, Fredrik Hesjedal-Tronstad og Anna Solberg tok en flott 3. plass i Holmenkollen.

I helgen ble norges største skirenn arrangert i Holmenkollen. På lørdag var det fristil intervall start med over 2500 deltagere på startstreken, og på søndag var det stafetter med flere hundre lag på startstreken. Spydeberg stilte med 7 utøvere på lørdag i klassene G8 - J/G12. Utøverne fra Spydeberg var Axel Sandbæk-Skjørten (G8), Synne Grønlund Enholm (J9), Emma Solberg (J9), Oliver Sandbæk-Skjørten (G12), Eskild Levorstad (G12), Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12) og Anna Solberg (J12). Alle leverte gode løp og fine resultater med mange deltagere i alle klasser.

Resultater lørdag: Oslo Skifestival lørdag - fristil intervall

På søndag var den stafetter og Spydeberg stilte med 2 lag. Et lag i klassen 8-10 år og et lag i klassen 11-12 år. Synne Grønlund Enholm (J9) og Emma Solberg (J9) leverte begge strålende løp i tøff konkurranse med utøvere som var både gutter og et år eldre. De endte til slutt på en flott 22. plass av over 150 lag.

I klassen 11-12 år stilte vi med (etappe rekkefølge): Anna Solberg (J12), Eskild Levorstad (G12) og Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12). Alle tre leverte meget gode løp, og Spydeberg kjempet i toppen igjennom hele den klassiske stafetten som var 3 x 2 km i de tøffe løypene i Holmenkollen. Til slutt gikk vi inn til en meget sterk tredje plass med god margin nedover. Det vanket flotte premier til utøverne i en "høytidlig" premieutdeling for de tre lagene på pallen (Njård, Rustad og Spydeberg).

Gratulerer alle utøvere med en flott helg.

Resultater stafett søndag: Jenter/Gutter 11-12 år og Jenter/Gutter 8-10 år:

Starten på Mix 8-10 år

Fornøyde utøvere (Anna, Eskild og Fredrik) på premieutdeling

Eskild Levorstad, Fredrik Hesjedal-Tronstad, Anna Solberg, Emma Solberg og Synne Grønlund Enholm var alle fornøyde med innsatsen etter flotte stafett-etapper.

Klasse og ski-venninene Synne og Emma synes det var stor stas å gå stafett sammen i Holmenkollen

Synne Grønlund Enholm (J9) i fint driv ut fra start i lørdagens fristilrenn

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift