Brøyteperioden er i gang

Med snø på alle Vågsbygd-banene er brøyteperioden i gang. Gå inn på hovedmenyen under "Sportslig" og sjekk oppdatert brøyteplan under "Treningstider".

For at alle lag i alderen 13-19 + senior skal ha ukentlig tilgang på grønt underlag, sier det seg selv at det blir enkelte justeringer på tidspunkter i forhold til planen for vintergrønne baner.

Det samme gjelder for banearealet hver enkelt treningsgruppe får tilgang på i denne perioden. Det må nødvendigvis bli litt mindre treningsplass på hver enkelt gruppe.

I tillegg til 13-19 + senior har vi fått plass til både 11- og 12-årsgruppene på grønt gress i løpet av uka.

Gå inn via denne linken for å finne justerte treningstider.