Julegrøt og nyttårs-disco i barneavdelingen

De aller minste i idrettslaget kunne kose seg meg julegrøt, nissemarsj og nyttårs-disco på slutten av fjoråret. Dette bildet er hentet fra grøtfesten til de fra 4-7 år.

Treningen er kommet godt i gang på nyåret, også for de aller minste i barneavdelingen i idrettslaget. Men nå ønsker vi å skru tiden tilbake en måneds tid, for da hadde barneavdelingen en hektisk periode med juleavslutning for de aller minste 4-7 år og «nyttårs-disco» for de fra sju til ti år. Og begge arrangementene ble en knallsuksess. På juleavslutningen med grøt deltok hele 150 personer med småbarn, foreldre og kanskje også noen besteforeldre. Det gjorde det litt trangt om saligheten oppe i 2. etasje, men arrangementet ble en stor suksess hvor både små og stor koste seg i førjulstiden. Avaldus var selvsagt på plass, og han delte ut medaljer til alle sammen som var med og gikk nisjemarsjen under arrangementet. Turen ble langt rundt idrettssenteret og boligene i området rundt.
På «nyttårs-disco» ble det, bokstavelig talt, også full rulle. Her var det de litt eldre i barneavdelingen (7-10) som gav seg rytmene i kast og hadde det utrolig moro.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her