Kjøp Idyll-festivalpass her! 200,- i rabatt med utvidet frist til 10. februar

Idyllfestivalen tilbyr rabatterte festivalpass til Trosvik IFs medlemmer og supportere, i tillegg får klubben 50,- pr. solgte festivalpass. For å komme til rabattlinken, se nederst i webartikkelen.

Hver kjøpte billett via linken - gir klubbkassen kr 50,-

Idyll Festivalen 2019 nærmer seg og ser nå frem til ca 16.000 festivaldeltagere, som gjør festivalen til Østfolds største festival. Billettene har blitt solgt fortere enn tidligere, så her er det lurt å være rask. Festivalen er 21.-22. juni på Isegran. Allerede er Matoma, Julie Bergan, OnklP, Postgirobygget og DeLillos sluppet til festivalen, totalt vil ca. 16 artister ankomme Idyllscenen i St. Hans helgen.

Vi har fått tilbud på festivalpass (begge dager) av festivalen og får kr 200,- i avslag per billett - ved kjøp igjennom denne linken. Tilbudet varer frem til 10. februar.

BILLETTLINK IDYLLFESTIVAL TROSVIK IF