Ina Andresen aktuell for landslaget

Våg FKs Ina Andresen (til høyre på bildet) er tatt ut til NFFs Equinor Talenleir i Sarpsborg 3.-6. februar.

Bildetekst: Våg FKs Ina Andresen (til høyre på bildet) sammen med Emma Pettersen, som også har deltatt på samme talentleir tidligere.

Norges mest talentfulle 15- og 16-åringer på jentesiden samles i Sarpsborg i begynnelsen av februar. Målet med samlingen, i følge NFFs fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland, er å gi spillerne inspirasjon og referanser slik at de jobber enda hardere i treningshverdagen for å bli best mulig fotballspillere. Hvis Ina innfrir med god utvikling og prestasjoner i løpet av 2019, kan hun bli aktuell for landskamper mot Sverige i september.

Du kan lese mer om talentleiren på NFF sine sider her

Inas trener i Våg FK de siste sesongene, Kine Mellemberg, beskriver spilleren slik:

En måljeger og assistdronning som baserer seg på en fin kombinasjon av innsats og vinnervilje. Hun har meget god fart, samt et godt driv over spillet sitt.
Hun spiller medspillere fri, og er på hugget på hver eneste retur. Arbeidskapasiteten står til toppkarakter, og med sin dønn seriøse og fokuserte tilnærming til trening og kamp, er det ikke rart at hun nå er tatt ut til samlingen i Sarpsborg.

Vi gratulerer Ina med uttaket, og ønsker lykke til fremover.